Zde může být vaše reklama.

Konec sezony Béčko SK Sigma veze všechny body

Béčko SK Sigma veze všechny body

foto: Petr Pelíšek

04. 06. 2022 - 12:26

Poslední zápas soutěžního ročníku, a minimálně na rok taky poslední ve třetí lize, má za sebou tým SK Sigma Olomouc B. Béčko hrálo v pátek vpodvečer v Jihlavě proti béčku Vysočiny. A s Moravskoslezskou fotbalovou ligou se rozloučilo, jak jinak jako její vítěz, ziskem tří bodů-

Dvě vstřelené branky rozdělila Sigma do obou poločasů. V tom prvním potvrdil střelecké schopnosti a gólový instinkt Jan Fiala. Ve druhé půlce pak pečetil výhru střídající dorostenec Matěj Mikulenka, nejlepší střelec devatenáctky v celostátní lize v minulé sezoně.

„Nechtěli jsme si závěr sezony a vítěznou sérii pokazit, i když jsme dali příležitost mladším hráčům. Jsem rád, že se to povedlo. Nikdo nezklamal. Ať už to byl brankář Bílý, který vychytal svou první nulu v MSFL, nebo Mikulenka, který osvědčil čich na góly. Ale i další hráči jako Coufal, Seehof nebo Paar se předvedli v dobrém světle," řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

FC Vysočina Jihlava B – SK Sigma Olomouc B 0:2 (0:1)

Branky: 37. Fiala, 77. Mikulenka. Rozhodčí: Svoboda – Rosický, Soukal. ŽK: Miška.

SK Sigma B: Bílý – Hadaš (69. Coufal), David, Bednár (46. Slavíček), M. Galus - Grečmal, Buchal (82. Paar), Fabiánek, Matoušek (59. Mikulenka) - Uriča, Fiala (69. Seehof). Trenér Augustin Chromý.

Další články