Zde může být vaše reklama.

Příprava pokračuje Béčko SK Sigma prohrálo s Rosicemi

Béčko SK Sigma prohrálo s Rosicemi

foto: Petr Pelíšek

04. 02. 2023 - 14:21

V baterii přípravných zápasů pokračuje druholigové béčko SK Sigma Olomouc. Dnes dopoledne nastoupilo na stadionu v Řepčíně proti třetiligovým Rosicím. Domácí po první půlce vedli, v závěru se ale hostům povedlo otočit.

Za Sigmu nastoupil poprvé do zápasu novic Denis Kramář. A právě po faulu na něj byla tři minuty před pauzou nařízena penalta, kterou proměnil Vaněček. Další šance vytvořené ze hry Hanáci neproměnili a to se jim potom v závěru vymstilo. Rosice nejprve po závaru po standardní situaci srovnaly a v poslední minutě z pokutového kopu otočily stav.

„Zápas se mi nehodnotí lehce. V kabině řádí viróza, Hadaš s Vepřekem onemocněli, Šíp a Slavíček odpadli při včerejším předzápasovém tréninku. Museli jsme tedy improvizovat, proto i hra tak vypadala. Někteří hráči nehráli na svých postech, nasadili jsme také dorostence. Na výkonu to bylo vidět. Soupeř nás ke konci udolal fyzickou silou,“ řekl trenér SK Sigma Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc B – FC Slovan Rosice 1:2 (1:0)

Branky: 42. (pen.) Vaněček – 80. Kozel, 90. (pen.) Přerovský.

SK Sigma B: Stoppen (62. Koutný) – Grečmal, Bednár, David (75. Pavlíček), Galus – Fabiánek (46. Langer), Slaměna (46. Grygar) – Fiala, Kramář, F. Uriča – Vaněček (62. A. Uriča). Trenér Augustin Chromý.

Další články