Zde může být vaše reklama.

Vítězná tečka Devatenáctka SK Sigma porazila Hradec

Devatenáctka SK Sigma porazila Hradec

foto: Petr Pelíšek

04. 06. 2023 - 13:23

Na Andrově stadionu hrál poslední mistrovský zápas sezóny tým SK Sigma Olomouc u 19. Devatenáctka domácí úkol zvládla a v duelu se sestupujícím Hradcem Králové zapsala všechny tři body. Ty znamenají, že starší dorost Sigmy získá medaili, o tom, jestli bude za druhé nebo třetí místo, na to si ještě musejí počkat.

Sigma šla na Andrově stadionu, kde se utkání hrálo, do vedení rychle. Bylo to už v 5. minutě, kdy si s přispěním Proniuka vlastní branku Blažek. Pak měli domácí poměrně velké množství šancí k navýšení náskoku, ale proměnit se nepovedlo ani jednu. Mrzet je to nakonec nemuselo, těsnou výhru, která je zárukou medailového postu, nakonec uhráli.

„Zakončili jsme sezónu anglickým týdnem, z něhož jsme vytěžili devět bodů ve třech utkáních. Jsem s tím spokojený, chtěli jsme udělat vítěznou rozlučku. Nakonec končíme sedmou výhrou v řadě. Hrajeme o druhé místo, nejhůř budeme třetí, což je skvělé. První poločas se nám tolik nevydařil. Dokážeme hrát určitě lépe. Po změně stran jsme velké šance zvýšit, bohužel se tak nestalo, ale pozorná obrana udržela nulu,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma.

SK Sigma Olomouc U 19 – Hradec Králové U 19 1:0 (1:0)

Branka: 5. vlastní Blažek. Rozhodčí: Křepský – Kolář, Rosskohl. ŽK: Michl, Kubát, Pavlíček - Kameník, Binar. Diváci: 100.

SK Sigma U 19: Král - Michl, Pavlíček, Kubát (85. Cubo), Cahel (55. Josefčuk) – A. Uriča (85. Stryk), Jalovičor, Nguyen (69. Špangr), Zahradníček, Amasi (85. Táborský) – Proniuk. Trenér Tomáš Janotka.

Další články