Zde může být vaše reklama.

Čekání na výhru Fotbalistky SK Sigma prohrály s Hradcem

Fotbalistky SK Sigma prohrály s Hradcem

foto: archiv redakce

03. 09. 2024 - 18:12

Ani ve třetím kole druhé ligy se fotbalistkám SK Sigma Olomouc nepovedlo poprvé v sezóně zabodovat. Doma na hřišti v Kožušanech podlehly nejtěsnějším rozdílem.

Olomoucký tým nebyl horší, jenže se mu nepovedlo proměnit ani jednu brankovou příležitost. Rozhodující moment zápasu přišel čtyři minuty před přestávkou. To se Hradec dostal do vedení. A na branku inkasovanou do šatny už potom Hanačky ve druhém poločasu nedokázaly reagovat.

 „Prohráli jsme, neúspěch v podobě nulového bodového zisku jde za mnou. Děvčata zodpovídají za svůj individuální výkon, ale já jsem zodpovědný za týmový výkon i výsledek. Z hry holek jsem měl dobrý pocit. Viděl jsem tam nasazení, dobrý přístup, obětavost, soudržnost i vysokou morálku. Holky se vydaly ze všech sil, přesto to na body nestačilo. Někdy nám chybělo trochu štěstí, více klidu v koncovce při gólových šancích a lepší fotbalová kvalita. Měli jsme snad pět neproměněných šancí v prvním, další tři ve druhém poločase,“ řekl Petr Mrázek, trenér SK Sigma.

SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové 0:1 (0:1)

Branka: 41. Kurfürstová. Rozhodčí: Suchá – Dytková, Wratná. ŽK: Kr. Hegrová, Rédová – Vejrová. Diváci: 77.

SK Sigma: Beránková – Planičková (79. Štěpánová), Kr. Hegrová, Zomberová, Sandhu – Barošová, Novotná (56. Furiková), Rédová, Ka. Hegrová (56. Kostihová) – Veselá, Kopečková (85. Kotalová). Trenér Petr Mrázek.

Další články