Zde může být vaše reklama.

Příprava Sigmy B Golenkov dal obě branky a rozhodl

Golenkov dal obě branky a rozhodl

foto: Petr Pelíšek

13. 07. 2021 - 21:51

Třetiligové béčko SK Sigma Olomouc dnes vpodvečer odehrálo druhý zápas přípravy na novou sezonu. Za soupeře mělo na tréninkovém hřišti číslo 2 Androva sportovního areálu Otrokovice. Hanáci protivníka, který hraje stejnou soutěž jako oni, porazili dvěma brankami ruského útočníka Jegora Dmitrijeviče Golenkova.

Za Otrokovice nastoupilo několik odchovanců Sigmy, byli to Markovič, Přikryl, Zedníček, Pančochář, Vychodil nebo Kiška. Domácí protočili v utkání dvě sestavy, každý z poločasů hrála jedna parta. A dařilo se více ten první. Obě branky zápasy totiž padly v prvním poločase, obě dal testovaný forvard z Ruska Jegor Dmitrijevič Golenkov.

„Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme dali dvě branky, myslím si, že jsme byli lepší. Mělo to dobrou organizaci hry, hráči dodržovali to, co měli. Druhý poločas pro mě trošku nepochopitelně někteří mladí hráči úplně vypadávali z role, hráli to, co neměli. Hrotoví útočníci se oba stahovali někam do rozehrávek, pak nebylo komu přihrát, nebylo to to, co jsme měli připravené z tréninku,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý. „Druhý poločas se mi vůbec nelíbil, nemělo to ani tempo,“ podotkl.

Obě branky dal útočník Golenkov, v přípravě odehrál za béčko zatím dva poločasy a již dal tři góly. „Ukazuje to, že je to typický koncový hráč, který se s tím prostě nemaže. Když může, tak vystřelí, řeší situace jednoduše. V tom se liší od našich hráčů, jednoduchostí dal dva góly. Co se týče taktiky, tak na tom samozřejmě ještě musí zapracovat,“ řekl Chromý.

„Široký kádr budeme mít ještě do konce týdne. Pak se rozhodneme na základě požadavků áčka, jaká tam bude situace, tak pak to budeme s trenérem Jílkem a sportovním manažerem panem Minářem řešit,“ podotkl Chromý.

SK Sigma Olomouc B – Otrokovice 2:0 (2:0)

Branky: 14. a 37. Golenkov.
SK Sigma: 1. poločas: Trefil – Langer, Kotouč, Bednár, M. Galus – Ricardo, Spáčil, Grygar, O. Hapal, Uriča – Golenkov.2. pol.: Trefil – Grečmal, Černý, Sklenář, Slavíček – Hadaš, Nováček, Vymětalík, Kašpárek, Šidlík – Fiala. Trenér Augustin Chromý.

Další články