Zde může být vaše reklama.

ZA NAIVITU ZAPLATIL Místo erotických zážitků čekalo muže vydírání

Místo erotických zážitků čekalo muže vydírání

foto: pixabay.com

09. 06. 2024 - 12:24

Přerov - Neznámé ženě nebo možná spíš organizované bandě vyděračů naletěl minulý týden čtyřiačtyřicetiletý muž z Přerovska. Ten si chtěl vyhodit z kopýtka s krasavicí, jejíž profil našel na erotické seznamce, a s neskutečnou naivitou jí zasílal fotografie svých intimních partií. Místo slibovaných sexuálních zážitků však musel čelit výhrůžkám, že choulostivé fotky dostanou s patřičným vysvětlením členové rodiny, kolegové v práci a přátelé na sociálních sítích. Zhroucený nešťastník se nakonec obrátil na policii.

„Muž nás informoval, že navštívil erotický web, na kterém se seznámil s neznámou ženou. V rámci jejich komunikace na síti si vyměnili i několik choulostivých fotografií. Krátce nato mu žena napsala, že po něm požaduje peníze, jinak fotografie i s jejich komunikací zašle všem jeho přátelům na sociální síti, rodině a do zaměstnání,“ uvedla krajská policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Zaskočený chlípník zprvu podlehl obavám a postupně ženě poslal 16,000 korun. Protože se ale obával dalšího nátlaku, rozhodl se navštívit policii. „Případ vyšetřujeme jako podezření z trestného činu vydírání, za které může pachatel dostat až čtyřletý trest,“ uvedla mluvčí. Zároveň varovala všechny lovce erotických zážitků na internetu: „Chraňte si své soukromí a nikomu neposílejte své intimní fotografie či videa! Choulostivé materiály mohou být lehce použity proti vám. V případě, že se stanete obětí takového protiprávního jednání, pachateli nic neplaťte a obraťte se na policisty.“

Další články